Известие

Collapse
No announcement yet.

Вижте какво правят колегите в Англия!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Верно е колега, че тунинга си е най-добре да се прави на оригиналния си двигател. Там е работа, че при нашите боксерчета с 3 основни лагера, голямата мощност е голям проблем . Най- мощният мотор до колкото знам е изработен от AHM и е с мощност от 275к.с при 9000об/м . Говорим за състезателен двигател,който е невъзможно да се кара като ежедневна кола. Да не говорим, че при тази можност скоростите не издържат и инженерите от AHM са изработили аналог, който да издържи. При този проект говорим за 350коня кола, която без проблеми може да се кара като ежедневка (нищо,че колата се готви за писта). Евала правя на хората захванали се с проекта,защото правят нещо уникално,което не е правено до сега. Естествени можеше да го направят с някое БМВ, но нямаше да е същото нали така
    Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
    Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

Вчера гледах "An Mg Is Born" http://www.i2itelevision.com/mg/
      Това тук неможе да стане ,едно че тук нямаме и няма да имаме такава техника ,второ тук всеки е голям майстор ама само на приказки , трето бедни сме ,а ако не то поне сме стиснати ! Напълно съм сагласен с колегата mordohy , темата е супер безсмислена ,гледайте това по горе и пак ще говорим , кажете има ли го това в бг , неможем и на нокатя да им стъпем ,закакво си говорим тука !
      Заключвайте я тая безсмислена тема ,големи глупости се изписъха !
      А що се отняся до колегата Боби казваш че твоята 33 ка е 1.6 няма такава , питъш за 146 1.6 има такава , оточнявай се занапред какво искаш да кажеш ! Ако питъш дали вярвам ,че на твоята 33 ка си сложил 1.6 от 146 вярвам не е невъзможно ! Хората слагат от импреза мотор ние от 146 ! Гледайте това http://www.torrentreactor.net/torren...-series-10-eps
      и заключвайте темата !
      Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
        Това тук неможе да стане ,едно че тук нямаме и няма да имаме такава техника ,второ тук всеки е голям майстор ама само на приказки , трето бедни сме ,а ако не то поне сме стиснати ! Напълно съм сагласен с колегата mordohy , темата е супер безсмислена ,гледайте това по горе и пак ще говорим , кажете има ли го това в бг , неможем и на нокатя да им стъпем ,закакво си говорим тука !
        А що се отняся до колегата Боби казваш че твоята 33 ка е 1.6 няма такава , питъш за 146 1.6 има такава , оточнявай се занапред какво искаш да кажеш ! Ако питъш дали вярвам ,че на твоята 33 ка си сложил 1.6 от 146 вярвам не е невъзможно ! Хората слагат от импреза мотор ние от 146 ! Гледайте това http://www.torrentreactor.net/torren...-series-10-eps
        и заключвайте темата !
        Точно така на Боби колата е с двигател и скорости от 145/146 1,6 боксер
        А самия той работи в Екстриим тунинг доста известна фирма във форума
        Last edited by DJ; d.m.y г., 01:09.
        92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
        95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
        90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
        00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
          и заключвайте темата !
          Не разбирам само защо да заключват темата, това че на теб не ти харесва не означава, че трябва да се заключи. Да беше пуснал темата ти, че да искаш да я заключат. Сигорен съм, че има хора на които това им е интересно. Моля да се съобразявавш с мнението и на другите хора!
          Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
          Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщение
            Не разбирам само защо да заключват темата, това че на теб не ти харесва не означава, че трябва да се заключи. Да беше пуснал темата ти, че да искаш да я заключат. Сигорен съм, че има хора на които това им е интересно. Моля да се съобразявавш с мнението и на другите хора!
            Така е и аз съм за оставяне на темата да се развива, искам да видя звяра завършен
            Last edited by DJ; d.m.y г., 11:00.
            92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
            95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
            90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
            00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Колеги,просто исках малко да ви поохладя и да ви посоча трудностите.Знам какви са ви проблемите и ,че правите всичко това въпреки всичките перипетии по пътя ви.Не ме разбирайте погрешно!Ако мога ще помогна,но няма да ви навредя.Това е основен принцип.Иначе,какво да ви кажа!? И аз искам един сериозен боксер под капака,ама дроздето е кисело!Давайте напред и казвайте какво се случва
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
              X